Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 1: win hommage aan Huntelaar of boek over FC Barcelona!

Ook dit seizoen besteden we in ons magazine Ajax Life aandacht aan nieuwe (en soms oude) boeken. We laten leden niet alleen aan het woord over hun favoriete uitgave, maar geven ook iedere editie boeken weg. We hebben weer veel leuks in de aanbieding!

12 augustus 2021 - 09:10
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het eerste nummer van dit seizoen lichten we twee boekwerkjes uit. Als lid van SV Ajax maak je kans op één van de onderstaande producties. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken je kunt winnen. 

Allereerst maak je kans op het boek ‘Klaas Jan Huntelaar, hommage aan de doelpuntenmachine’. Nieuwe club of niet, dit boek wachtte na het rampseizoen met Schalke 04 niet op witte rook uit Angerlo. Dat hoefde ook niet bij deze fijne hommage over de spits. Het leeswerk bevestigt de puurheid van KJH, een kleurrijk karakter in het matte voetbal.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 1 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast geven we exemplaren van ‘FC Barcelona, het imperium’ weg. Terwijl Ronald Koeman in een leeg Camp Nou probeerde Barça weer wat smoel te geven, schreef Simon Kuper aan zijn keukentafel een prachtig boek over de grootmacht. Met tussen de regels door natuurlijk veel Ajax.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 1 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de eerste editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 26 augustus. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: In welk jaartal voerden supporters op De Dam actie voor de terugkeer van het oude logo?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >