Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tips voor Ajacieden tijdens zomervakantie

Vakantie is om uit te rusten, maar natuurlijk ook om dingen te ondernemen. Er zijn genoeg leuke dingen die jij als Ajacied kunt doen tijdens deze zomervakantie. Daarom zetten we wat leuke Ajaxtips voor je op een rijtje!

20 juli 2021 - 11:16
Mei Tips 1200
Er is genoeg te doen deze zomer! © Ajax Life

Ajaxdroomdagen
Droomdagen? Dat lees je goed! Vanwege de huidige coronasituatie gaat de traditionele Open Dag van Ajax dit jaar niet door, maar daar komen deze dagen vol activiteiten voor in de plaats. Op donderdag 5 en vrijdag 6 augustus is het zover. We kunnen alvast verklappen dat je tijdens de Ajaxdroomdagen een toffe actieve tour maakt door de Johan Cruijff Arena.

Verder doorloop je langs het veld de verschillende fases van jeugdopleiding, tot het maken van je debuutgoal. Daarnaast wordt er op 4 augustus, voorafgaand aan het oefenduel met Leeds United FC, een voorbeschouwing met divers entertainment gestreamd. 

Wandelroutes
We hopen allemaal op lekker weer en dan is het altijd een goed idee om lekker op pad te gaan. Dat kan natuurlijk in het prachtige Amsterdam! Heb je al kennisgemaakt met onze wandelroutes? Deze nemen je mee langs de geschiedenis van Ajax.

De drie routes die we speciaal voor jullie hebben gemaakt, lopen niet zomaar kriskras door de stad. Zeker niet! Tijdens het lopen kom je langs plekken die met Ajax te maken hebben. Je wandelt langs momenten uit zowel heden al verleden. Er zijn in totaal drie routes te downloaden, dus haal je beste wandelschoenen maar uit de kast!

Virtual escaperoom
Maar er is meer te doen in de zomervakantie. De Johan Cruijff Arena heeft nu ook een eigen escaperoom. Jazeker! Een virtuele variant om precies te zijn. Ga op digitale speurtocht door ons mooie stadion, los diverse puzzels op en ontrafel het mysterie van de verdwenen Europacup! 

Nieuwsgierig? Snappen we! Als lid van SV Ajax ontving je eerder al een promotiecode waarmee je gratis tickets kon bestellen voor de escaperoom. Heb jij die niet ontvangen? Stuur dan een mail naar organisatie@svajax.nl met jouw achtcijferige lidnummer en gegevens. Dan kijken we ernaar.

Check hier alles wat je moet weten over de escaperoom.

Johan Cruijff Arena Stadiontour
De Johan Cruijff Arena in het echie ontdekken? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens de rondleiding kom je op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, de spelerstunnel, de dug-outs en de gallery of fame. Voor de echte liefhebbers bestaat er ook een VIP-tour, terwijl supportertjes van 5 tot 12 jaar een balletje kunnen trappen naast het veld tijdens de Kidstour.

Het is goed om te weten dat je als lid van SV Ajax korting krijgt (maximaal 4 kaartjes per clubcard) op een stadiontour. Alle leden profiteren van 50 procent korting op een reguliere tour, terwijl Ajaciedjes gebruik maken van 25 procent korting op de kidstour. Leden van Jonge Schare en Ajax Life krijgen 25 korting op een VIP-tour.

Aanbevolen
Ajaxdroomdagen vervangen traditionele Open Dag

De Voetbalfabriek
Heb je wel eens gehoord van De Voetbalfabriek? Nee? Lees dan even door, want voor leden van SV Ajax hebben we leuk nieuws! Al onze leden krijgen voortaan 25 procent korting bij De Voetbalfabriek. 

Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar jong en oud op een afwisselende manier met voetbal bezig kan zijn. Techniek, gevoel, kracht en vooral plezier. Het komt allemaal samen in deze zomervakantie!

Bezoekje aan Ballorig
Ballorig is een heerlijk indoor speelparadijs. Met een heleboel locaties in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Een dagje uit naar Ballorig staat garant voor speelplezier. Omdat wij als Ajax Kids Club een vaste samenwerking met Ballorig hebben, mogen we onze leden tot en met 30 september 2021 twee fijne acties aanbieden. 

Allereerst hebben we de ‘Bring a friend-actie’ voor je in petto. Als je als Ajax Kids Clublid reserveert bij één van de eigen vestigingen (check hier welke dat zijn), mag je gratis een vriendje of vriendinnetje meenemen. Kies tijdens het reserveren bij de ticketvorm voor ‘Anders’. Eenmaal bij Ballorig laat je dan je Ajax Kids Clubcard inclusief naam en lidnummer zien.

Verder profiteren leden van de Ajax Kids Club die een jaarabonnement in één keer betalen (96 euro) niet van twaalf, maar van veertien maanden speelplezier! Ook hier geldt dat de actie alleen in de eigen vestigingen geldig is en dat je bij aankomst je Ajax Kids Clubcard inclusief naam en lidnummer moet laten zien.

Aanbevolen
Wandelroutes SV Ajax slaan aan: ‘Zó fijn elkaar weer even te zien!’

Ajax Camps & Clinics
Altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de zomervakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Leer keepen, dribbelen of schieten tijdens speciale programma’s voor leeftijden van 6 tot en met 12 jaar. Bekijk snel de website voor meer info. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden.

Als Ajax Kids Clublid krijg je sowieso 10 procent korting op een clinic en vijf procent korting op een camp. Goed om te weten: uit alle leden die zich hebben ingeschreven voor een camp, krijgt één lid via loting het complete inschrijfgeld terug. Ajax Camps & Clinics neemt na loting contact op met een deelnemertje!

Voetjebal
Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om, samen met papa of mama, actief bezig te zijn. Naast leuke voetbalvormen is er tijdens de lessen vooral veel plezier. Voetjebal werkt – op verschillende locaties door het hele land – met kleine groepen van maximaal acht kinderen. En hun papa of mama.

Omdat wij Voetjebal zo ontzettend leuk vinden, bieden we alle Ajax Kids Clubleden in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar veertien procent korting (da’s logisch) aan op een lesblok bij Voetjebal! Je verzilvert je korting door je achtcijferige lidnummer in te vullen bij het opmerkingenveld in het aanmeldformulier.

Aanbevolen
Leden SV Ajax aan de beurt voor kaartverkoop Ajax - Leeds!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >