Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxdroomdagen vervangen traditionele Open Dag

Voetballen in de Johan Cruijff Arena en scoren in het prachtige wit-rood-witte shirt. Wie wil dat nou niet? Het kan tijdens de Ajaxdroomdagen, waarop Ajacieden in één dag een hele loopbaan bij Ajax meemaken!

20 juli 2021 - 11:09
Open Dag 1200
Een high met Lucky, het kan tijdens de Ajaxdroomdagen! © Sjoerd Tullenaar

Droomdagen? Dat lees je goed! Vanwege de huidige coronasituatie gaat de traditionele Open Dag van Ajax dit jaar niet door, maar daar komen deze dagen vol activiteiten voor in de plaats. Op donderdag 5 en vrijdag 6 augustus is het zover. We kunnen alvast verklappen dat je tijdens de Ajaxdroomdagen een toffe actieve tour maakt door de Johan Cruijff Arena.

Natuurlijk onderteken je tijdens deze actieve tour je eigen profcontract. In het bijzijn van mascotte Lucky en uiteraard langs de heilige grasmat! Daarna is het tijd voor de warming-up. Die voltooi je op dezelfde plek waar de wisselspelers van Ajax dat ook doen, wanneer ze zich klaarmaken voor een invalbeurt. Van je debuut wordt ter hoogte van de middenlijn een foto geschoten en je maakt in de Arena ook direct je eerste doelpunt. Daarvoor wordt achter een van de doelen een speciaal spel opgezet.

Klinkt goed, toch?! Los van deze ‘loopbaan’ is het tijdens de Ajaxdroomdagen mogelijk om foto’s te maken van de spelersbus en het stadion, om een fanatiek potje Fifa te spelen en om je favoriete merchandise te scoren in de Ajax Fanshop.

Aanbevolen
Leden SV Ajax aan de beurt voor kaartverkoop Ajax - Leeds!

Uiteraard moet de toestroom van publiek in de huidige coronasituatie nog meer dan anders worden gereguleerd. Daarom kun je in de nieuwe ticketshop van Ajax gratis een tijdslot selecteren waarop je langs wil komen. Voor meer informatie over het bestellen van (gratis) tickets kun je terecht op de website van Ajax.

Ajax Life is uiteraard ook van de partij. Tijdens de Ajaxdroomdagen houden we je op de hoogte via Twitter, Facebook, Instagram en deze website!

Op woensdag 4 augustus oefent Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen Leeds United FC. Die dag kun je rekenen op een online event. Via een stream wordt vanaf 19.15 uur vooruitgeblikt op het oefenduel. Met gasten en artiesten kom je alvast in de stemming voor de wedstrijd! Voor meer informatie over de ticketverkoop van deze wedstrijd klik je hier

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >