Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax maakt feestje van lancering nieuwe thuisshirt

Een nieuw thuisshirt van Ajax, met het oude logo erop. Die moet je natuurlijk hebben! Dus hup, naar de fanshop. Dat kan vanzelfsprekend online, maar voor alle supporters die vandaag een bezoek brengen aan de Johan Cruijff Arena heeft Ajax een aantal extraatjes bedacht.

14 juli 2021 - 10:17
Fanshopfeest800 (1)
Een kijkje nemen in de fanshop is sowieso de moeite waard! © Ajax Life

Zo draait er de hele dag een dj in de fraai vormgegeven fanshop. Van André Hazes tot Johnny Jordaan, reken maar op een lekker Amsterdams repertoire. Past ook wel bij de stijlvolle shirts, die ons mee terug nemen in de tijd.

‘Classic Ajax’ valt er dan ook te lezen op wanden, waar we Ajacieden als Daley Blind en Mohammed Kudus met trots het nieuwe shirt zien dragen. Een kijkje nemen is alleen daarom al de moeite waard.

Aanbevolen
Ajax presenteert klassiek thuisshirt met oude logo!

Kom je rond het middaguur? Dan kun je zomaar getuige zijn van een live optreden van Henk Schulz. De zanger, die we onder andere kennen van het lied ‘Wij zijn Ajax, wij zijn de beste’, neemt de microfoon ter hand om een aantal nummers ten gehore te brengen. Dat komt het sfeertje ongetwijfeld ten goede.

Alle supporters die op woensdag een wedstrijdshirt aanschaffen, worden bovendien verblijd met een smaakvolle traktatie. Bij het verlaten van de fanshop kunnen zij een snack van de Febo uit de muur trekken.

Aanbevolen
Ajax speelt in eredivisie zonder spelersnamen op de rug

Heeft Ajax toch leuk geregeld, dachten wij zo! Ben jij vandaag een dagje vrij en wil je dat shirt ook graag scoren? Kom dan vooral gezellig langs!

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het is goed om te weten dat het online invullen van je lidnummer om korting te krijgen niet meer werkt. Als je bent ingelogd in het Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap, wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >