Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een interview met Davy Klaassen na de vrijdagtraining!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want wij zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Davy Klaassen te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

15 maart 2021 - 10:47
Klaassen Akc 1200
Kijk, Davy staat de winnaar al op te wachten, haha! © AFC Ajax

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Grote talenten zoals Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch, maar natuurlijk ook de al wat oudere spelers zoals Dusan Tadic en Davy Klaassen. Heb jij zin om een échte Ajacied als Klaassen te komen interviewen? Doe dan snel mee en wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Davy te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's gemaakt worden. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd.

Let wel even goed op, het interview vindt sowieso op een vrijdag na de training plaats. Dat is meestal rond 12.00 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon nog op school, maar onze ervaring is dat een leerling er voor zo'n leerzaam interview best even op uit mag. De precieze datum is nog niet bekend, daarover is met de winnaar op een later moment contact.

Duidelijk? Mooi! Wie weet word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes. Verzin dus snel een toffe vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Davy komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen tot en met dinsdag 23 maart via kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >