Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

Sluit je aan bij SV Ajax en krijg een Ajax-mondkapje cadeau!

Mondkapje 1024X518

We hebben een bijzondere eindejaarsactie voor jullie klaarstaan! Ajacieden die binnen nu en eind december lid worden van SV Ajax, krijgen naast hun toffe lidmaatschap ook nog een Ajax-mondkapje cadeau. Zo ben je ook in deze vervelende coronatijden dichtbij de club!

Als je je nu aansluit bij SV Ajax, krijg je een Ajax-mondkapje (ter waarde van 6,95 euro) cadeau bij het lidmaatschap. De actie geldt vanaf nu voor alle doelgroepen (Ajax Life, Ajax Jonge Schare, Ajax Kids Club) en loopt tot en met eind december. 

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. Ook in deze gekke tijden zorgt de Supportersvereniging Ajax ervoor dat je dichtbij de club bent. Wij komen ook nu op voor jouw supportersbelangen en bieden toffe voordelen aan onze ruim 110.000 leden. Kom jij er ook bij?

Het niet-medische Ajax-mondkapje is uiteraard gehuld in de wit-rood-witte clubkleuren, aangevuld met het Ajaxlogo en de Amsterdamse andreaskruizen. Het masker heeft een flexibel neusstuk, waardoor deze aan te passen is aan de hoofdgrootte. Daarnaast is het mondkapje wasbaar en kun je deze dus hergebruiken.  

Als jij ook in openbare ruimtes en het openbaar vervoer jouw clubliefde wil uiten, is een Ajax-mondkapje echt iets voor jou! Deze gratis ontvangen? Sluit je dan aan bij SV Ajax en profiteer van nog veel meer ledenvoordelen!

Word ook lid! >

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >