Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

De rest van het seizoen voor slechts een tientje!

Kennismakingslidmaatschap1024

Het is tijd voor ons kennismakingslidmaatschap! Ajacieden die zich nu aansluiten bij SV Ajax, betalen tot het einde van het seizoen slechts een tientje. Ajaxsupportertjes worden al lid vanaf vijf euro. Verbind je aan de mooiste club van allemaal en profiteer van vele voordelen!

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. Ook in deze gekke tijden zorgt de Supportersvereniging Ajax ervoor dat je dichtbij de club bent. Wij komen ook nu op voor jouw supportersbelangen en bieden toffe voordelen aan onze ruim 110.000 leden. Kom jij er ook bij?

Wat voor voordelen precies? Denk aan tien procent korting in de Ajax Fanshop, een tof magazine en kans op gave prijzen. Ook voor de jonge Ajacieden hebben we genoeg leuks. Wat dacht je van een jaarlijks cadeautje, of het enige echte Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes? Meer info over onze lidmaatschappen vind je hier.

Ajacieden die zich nu aansluiten bij SV Ajax, betalen tot het einde van het seizoen slechts een tientje (normaal €28,-). Zie het als een soort kennismaking met ons lidmaatschap, waarin je het spannende slot van de competitie van dichtbij mee maakt. En dat voor een flink gereduceerde prijs!

Ben je jonger dan twaalf jaar? Dan word je al vanaf vijf euro (normaal vanaf €15,-) lid van de niet te evenaren Ajax Kids Club. Jongvolwassenen (12 t/m 17 jaar) komen terecht bij de Ajax Jonge Schare. Ook zij betalen een tientje (normaal €26,50), net als de gezinsleden (normaal €17,50).

Kortom, verbind je officieel aan de mooiste club van allemaal!

Word ook lid! >

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >