Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Mascotte Lucky Lynx komt op veel toffe plekken en dan maakt de lynxvoetige leuke foto’s voor op de Instagram-pagina van de Ajax Kids Club. Volg jij Lucky al? Snel doen hoor, want bij de 9.000 en 10.000 volgers verloten we leuke prijzen onder de volgers van onze vrolijke mascotte!

10 maart 2021 - 14:48

Lucky maakt natuurlijk hartstikke veel mee en dat geldt ook voor leden van de Ajax Kids Club. Zo nodigen we regelmatig een Ajaxsupportertje uit om een speler van Ajax te interviewen voor het Ajax Kids Clubblad of doet Lucky via live-stories verslag van de Ajax Kids Club persconferentie.

We hopen natuurlijk dat corona snel voorbij is, zodat we via Instagram nog meer prijsvragen kunnen delen. We willen graag weer op zoek naar Ajaciedjes die aan de hand van een Ajaxspeler mee het veld op willen lopen.

Ook hopen we snel weer supportertjes uit te kunnen nodigen voor onze Ajax Kids Tours of ons babyevenement. En zijn er nog Ajaciedjes die willen scoren in de Johan Cruijff Arena? Ook die toffe dingen brengt Lucky natuurlijk goed in beeld op Insta!

Door @ajaxkidsclub te volgen op Instagram, mis je in elk geval niks van al onze evenementen en prijsvragen. Ook blijf je op de hoogte van Lucky’s avonturen en delen we regelmatig leuke foto’s van Ajaxsupportertjes in het land.

Bij 9.000 en 10.000 volgers verloten we toffe prijzen. Welke dat zijn? Dat is nog even een verrassing!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >