Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Wunderschön! Nagenieten met heerlijke foto's van matchday in Dortmund!

Wunderbar! Dat woord vat de hele trip naar Dortmund goed samen. Ajax overwintert na de 1-3-zege op Die Schwarzgelben in de Champions League. En we zijn pas vier duels onderweg in groep C. Ongekend, zoals de volledige awayday sowieso was. Het volksfeestje in de stad kreeg zijn apotheose in het stadion. Lekker plaatjes kijken dus!

04 november 2021 - 10:01
Fotoverslag 1200
Hazes door de straten van Dortmund onder een rode gloed. © De Brouwer

Het uitvak in het Signal Iduna Park van Dortmund telde 4400 Ajacieden, maar er waren serieus heel veel meer Ajaxsupporters aanwezig in het stadion. Op de omlopen van het immense stadion was de voertaal bij vlagen volmondig Nederlands. En zo ver wij het konden waarnemen, ging dat ook prima.

De awayday op Duits grondgebied werd sowieso goed aangenomen. Na het omwisselen werd snel gang gezet richting 'zentrum', om daar een plein of kroeg op te zoeken en het gezellig te hebben met Ajaxvrienden. En gezellig werd het. De curryworsten werden goed weggezet en ook het bier spoot gewillig uit de tappunten.

Aanbevolen
Tadic wenst doelpaal veel sterkte na ontmoeting met kruis

De aangekondigde entrada zorgde voor misschien wel de fraaiste plaatjes. Foto's maken geen geluid, maar denk de liedjes van Hazes uit duizenden kelen er maar gewoon bij. Prachtig. En dan moest de wedstrijd nog beginnen. Een lastige wedstrijd zo bleek, maar Ajax trok uiteindelijk aan het langste eind. En hoe. Unglaublich!

Geniet dus volop na met de foto's van een geweldige dag. Ze zijn gemaakt door De Brouwer, waarvoor weer veel dank. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan ook even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Danke!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >