Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax in Enschede revanche neemt op FC Twente!

Matchday! Ajax neemt het donderdagavond op tegen FC Twente, maar wat gaat er allemaal gebeuren in een lege Grolsch Veste? Pak je glazen bol erbij en voorspel de uitslag via onze SV Ajax Poule!

14 januari 2021 - 09:44
Poulestweaja800
Vorig seizoen won Ajax met 2-5 van de Tukkers. © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen, maar voor niks gaat de zon op! Om kans te maken op een van onze prijzen, moet je natuurlijk wel eerst wat doen. Ajax wint immers ook niet zomaar van de Tukkers.

Wat moet je dan precies doen? Nou, je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die daarin scoren. Dit keer is het tijd om de meestervoorspeller in jezelf te vinden voor het uitduel met Twente! Als je de uitslag goed voorspelt, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. 

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je proberen te voorspellen. Wat laat sc Heerenveen bijvoorbeeld zien tegen RKC? En wat verwacht jij van het duel tussen Willem II en FC Groningen?  

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.   

Lijkt het je leuk om mee te doen? Voor Androidgebruiker werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich even opnieuw aanmelden.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >