Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe en met wie neem jij revanche op FC Twente?

Mogelijk kijk je al stiekem vooruit naar de klassieker van zondag, maar zullen we eerst het vizier richten op donderdagavond? Dan staat in de Grolsch Veste de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Twente op de rol. En daar hebben de Ajacieden nog een appeltje mee te schillen!

13 januari 2021 - 12:08
Tenhagself 1200
Kudus en Timber lijken weer speelklaar! © Ajax Images

Het was een vervelende pakjesavond, weet je nog? Nou ja, op voetbalgebied dan, want in de Johan Cruijff Arena liet Twente de Ajacieden verbouwereerd achter door met 1-2 te winnen. Precies dat moet donderdag echt helemaal anders. Het appeltje moet snel worden geschild om te zorgen dat het geen bananenschilduel wordt.

Maar hoe? En met welke spelers? En in welke formatie? Vragen, vragen, vragen! En de bal rollen we nu jouw hoek in. We vragen jou namelijk om de beste opstelling voor Twente-uit in elkaar te schroeven. Dat lukt wel, toch? Er valt gelukkig weer steeds meer te kiezen!

Sébastien Haller begon niet tegen PSV (2-2), want hectisch weekje achter de rug en zo, maar zal in Enschede gewoon speelklaar zijn. We gokken zomaar dat de meesten van jullie de aanvaller in de basis zetten.

Ook Mohammed Kudus kreeg een rolletje tegen PSV. Als invaller had hij het nog niet helemaal, maar dat is niet zo gek. Durf jij het aan om de middenvelder tegen Twente te laten starten? Of breng je hem liever rustig terug binnen de lijnen? We zijn benieuwd!

Verder is er continu veel te doen over Perr Schuurs. Laat jij hem staan of vind je dat Edson Álvarez het daar mag proberen? Of Jurriën Timber wellicht? De jongeling zat tegen PSV gelukkig weer op de bank en is daarmee ook een optie centraal achterin.

In onze app kun je de opstelling zelf maken en vervolgens delen op socials met de hashtag #tenhagself. Heb je de app nog niet, zet ‘m dan snel op je mobieltje.

Gedaan? Mooi! Ga dan naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd Twente - Ajax uit om alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van de formatie delen op socials. Dan kan de grote discussie met medesupporters beginnen.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >