Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie trap jij maand van de waarheid af?

PSV is zondagmiddag de eerste tegenstander in het rijtje met toppers. Om nou te zeggen dat Ajax de maand van de waarheid aantreedt met een topfitte selectie? Nee, dat niet. Het wordt dus weer puzzelen geblazen! Tot welke opstelling kom jij?

09 januari 2021 - 13:17
Th11psv800
Gun jij Haller gelijk een basisplaats? En wat te doen met Labyad? © Ajax Images

Laten we beginnen met het slechte nieuws, dan hebben we dat vast gehad. David Neres, Lassina Traoré en Brian Brobbey zijn er zondag sowieso niet bij. Het drietal kampt nog altijd met eerder opgelopen blessures, alhoewel Neres weer op de weg terug is. Verder staan er vraagtekens achter de namen van Klaas Jan Huntelaar en Lisandro Martínez. 

En dan nu het goede nieuws! Noussair Mazraoui is weer fit, evenals Mohammed Kudus. Bij laatstgenoemde wordt nog wel een slag om de arm gehouden. Het is niet uitgesloten dat hij zondag van de partij is, maar een basisplaats lijkt echt nog een brug te ver.

Het licht voor aankoop Sébastien Haller staat op groen en de nieuwe spits is gewoon speelgerechtigd voor het duel met PSV. Als we op de woorden van Erik ten Hag afgaan, is het geen uitgemaakte zaak dat hij direct in de basis begint, maar wie weet denk jij daar heel anders over!

Laat ons jouw ideeën over de opstelling vooral weten! Hoe? Nou, door onze app te openen. Of te downloaden, als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad 'de tribune', selecteer de wedstrijd tegen PSV en leef je uit! 

Ben je klaar met het maken van je eigen opstelling? Deel jouw creatie dan via de verschillende socialmediakanalen en voeg #tenhagself toe. Wedden dat jouw opstelling voer voor discussie oplevert? 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >