Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - RKC!

Ben jij lid van Ajax Life, Ajax Jonge Schare of de Ajax Kids Club? Dan is het zaak om door te lezen, want we geven een aantal setjes kaarten voor Ajax - RKC weg aan leden die het juiste antwoord insturen op onderstaande prijsvraag!

16 september 2020 - 14:27
Ajax Rkc 1200 (1)
Wil jij Antony live aan het werk zien? Doe dan snel mee! © Pro Shots

Zoals je als lid van de Supportersvereniging weet, mogen momenteel alleen seizoenkaarthouders naar de komende drie thuisduels in de eredivisie. Wie naar welke wedstrijd gaat is door loting bepaald. Dat is begrijpelijk, maar natuurlijk jammer voor onze leden zonder seizoenkaart.

Toch bieden we mogelijk een pleister op de bloedende wond: als Supportersvereniging Ajax nemen we jaarlijks seizoenkaarten af bij de club en gebruiken we deze elke thuiswedstrijd om vele leden blij te maken door het winnen van kaartjes. Dat maakt dat je nu als lid kans maakt op een setje kaarten voor RKC-thuis.

Winnaars moeten wel rekening houden met een aantal zaken. Normaliter vragen we van onze winnaars om te zingen en te springen, want Ajax volop steunen is goed. In deze coronatijden gaat echter veel anders. Daarover heeft iedereen wel kunnen lezen. Feit is dat al onze leden kunnen meedoen aan deze prijsvraag.

Mocht je één van de gelukkige winnaars worden, dan is het goed om te weten dat het om een setje van twee kaarten naast elkaar gaat. De winnaar mag dus alleen iemand uit het eigen huishouden meenemen.

Oké, tot zover de extra toelichting. Nu is het zaak om scherp te zijn, want we verlangen natuurlijk wel het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot donderdagmiddag, 15.00 uur. De winnaars krijgen dezelfde dag per e-mail bericht.

In die berichtgeving leggen we ook uit hoe je als winnaar aan je setje kaarten komt. Duidelijk is in elk geval dat dit via de officiële Ajax-app gaat. Komt allemaal goed!

Prijsvraag: welk lid van de technische staf van RKC won ooit als selectielid van Ajax de Champions League?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan en profiteer van deze en andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >