Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassing! Luister nu naar de eerste aflevering van de Ajax Life Podcast!

Je voelde het misschien al een klein beetje aankomen, maar nu is het echt... De eerste aflevering van de Ajax Life Podcast staat live! Huh, een podcast? Oh, jazeker. Een podcast dus! Van supporters door supporters, voor supporters, zoals je via onze andere kanalen al gewend bent. Luister je mee?

15 september 2020 - 12:05
Podcastluisterencar
Je moet je mond houden, luisteren, gewoon doen! © Pro Shots

We zijn niet de eerste podcast over Ajax, zeker niet, maar we denken iets te kunnen toevoegen als het gaat om deze nieuwerwetse vorm van radio maken. Lekker ouwehoeren over voetbal, want dat blijft toch een van de betere dingen in het leven. Nou, daar zijn wij altijd voor in.

De afgelopen tijd zijn wij druk geweest met schaven aan het format, met testen, met intro's maken en met presentatoren zoeken die de uitzending aan elkaar kunnen praten. Die hebben we gevonden! De presentatie is in handen van Daniel Dekker en Amber Roner.

Daniel en Amber bespreken in de eerste aflevering de eerste competitiewedstrijd tegen Sparta, mooie momenten met Donny van de Beek en het standbeeld van Johan Cruijff. En supporters komen zelf ook aan het woord, want wij vinden onze Babbelbox zo leuk dat die behalve op de socials ook 'gewoon' in de podcast is opgenomen. En dan zijn er nog diverse inbellers.

Hebben we je al weten te overtuigen? Vast wel, luister maar gewoon! Dat kan op allerlei manieren en die staan hieronder weergegeven. Open je favoriete podcast-app en volg de Ajax Life Podcast! Dan staat er over twee weken automatisch een nieuwe aflevering voor je klaar!

En kom natuurlijk vooral ook door met recensies, complimenten en kritiek. Want, zoals gezegd: deze podcast is er eentje van, voor en door supporters.

Aflevering 1:
Klik hier om te luisteren via Spotify
Klik hier om te luisteren via Apple Podcasts

Profielpagina's:
Dit is ons account op Spotify
Dit is ons account op Apple Podcasts

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >