Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verkiezing Ajacied van het Jaar krijgt nieuwe puntentelling

Nieuwe winnaar, nieuwe puntentelling. Na drie titels op rij voor Hakim Ziyech krijgen we over seizoen 2020/2021 een nieuwe Ajacied van het Jaar. Omdat we toch een nieuwe winnaar krijgen, vinden we dit een goed moment om een nieuwe puntentelling te introduceren.

10 september 2020 - 15:32
Nieuwepuntentellingcar
Ziyech krijgt een opvolger. Wie? Dat bepaal jij!

Het was de afgelopen jaren een beetje eentonig, maar wat hebben we genoten van de drievoudig Ajacied van het Jaar! Het was uniek dat Ziyech er drie keer op rij in slaagde om de Rinus Michels Bokaal in de wacht te slepen en gelukkig hebben we de prijs een keertje kunnen uitreiken op het Museumplein.

Dat hopen we ergens in het voorjaar van 2021 opnieuw te kunnen doen, maar dan moet Ajax eerst kampioen worden en de wereld weer draaien als vanouds. Wie er ook wint, Ajacied van het Jaar ga je niet zomaar worden. Nee, we maken het iets spannender door de puntentelling te veranderen van 5-3-1 naar 3-2-1.

Het volle pond voor de Ajacied van de Wedstrijd bedraagt voortaan drie punten, waardoor je wel heel goed je best moet doen om een grote voorsprong op te bouwen. Het wordt zaak constant op hoog niveau te spelen om aan het einde van het seizoen de hoofdprijs te kunnen claimen.

Er verandert verder niets aan de opzet. Jullie blijven bepalen wie er Ajacied van het Jaar wordt. Dit kan door na een wedstrijd onze website te bezoeken – de app openen mag natuurlijk ook – en je stem uit te brengen. Wij tellen als vanouds de stemmen, bijbehorende punten en houden de tussenstand bij.

De stembussen gaan zondag direct na Sparta-uit dus weer open. Op naar weer een mooi seizoen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >