Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stadionkassa open in aanloop naar Ajax - RKC voor stukjes service

We mogen zondag eindelijk weer richting de Johan Cruijff Arena voor een echte wedstrijd. Eentje waarin drie punten op het spel staan. De aftrap van de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk is om 16.45 uur, maar de aanloop is belangrijk en roept soms vragen op. Daarom is de stadionkassa open in geval van nood.

19 september 2020 - 09:13
Stadionkassacar
Als er hulp nodig is, wordt die zondag ter plekke geboden. © De Brouwer

Er zijn zo'n 13.000 Ajacieden welkom bij het eerste optreden voor eigen publiek in de eredivisie en je kunt pas naar binnen als je bent ingeloot. Of bij iemand hoort die is ingeloot. Als je meedeed, ben je bij een volgende wedstrijd aan de beurt.

Maar goed, om daadwerkelijk naar binnen te mogen moet je een aantal zaken doen: jezelf bij de club identificeren – via IDIN bijvoorbeeld – en de Ajax app downloaden, waarin je je toegewezen kaartje kunt vinden en coronavragen beantwoorden om de benodigde QR-code vrij te spelen.

Dit gaat meestal soepel, maar soms ook niet. En dan worden er vragen gesteld, bijvoorbeeld aan de afdeling Fancare. Er werd heel wat gebeld, gechat en getwitterd. Hopelijk is iedereen zo goed als mogelijk geholpen, maar als je zondag nog steeds tegen problemen aanloopt, kun je vanaf twee uurtjes voor de aftrap terecht bij de stadionkassa. Let op, alleen in geval van nood!

Nogmaals: er worden bij de stadionkassa geen kaartjes verstrekt. Nee, er worden slechts problemen opgelost. Maar je kunt het jezelf misschien iets gemakkelijker maken door de veelgestelde vragen van Mijn Ajax en van wedstrijdbezoek nog eens te checken. Dat scheelt wellicht tijd verspelen in een (digitale) wachtrij.

We hebben ook nog wat andere gratis tips: log in de Ajax app in met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor Mijn Ajax. Dan zie je je kaartje direct. En als de app zelf moeilijk doet, sluit die eventjes af en start 'm opnieuw op.

We hebben begrepen dat dit veel moeilijkheden kan voorkomen, dus doe er je voordeel mee! Als je alsnog een specifieke vraag hebt, kun je het beste Ajax Fancare contacteren. Wij willen je wel helpen, heel graag zelfs, maar Fancare heeft al het juiste gereedschap!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >