Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke poppetjes zet jij neer voor Ajax - RKC?

De eerste thuiswedstrijd in de eredivisie van seizoen 2020/2021 staat voor zondag op de rol. Maar welke spelers krijgen de 13.000 supporters in het stadion te zien als het aan jou ligt? We zijn benieuwd naar jouw adviezen voor Erik ten Hag. Maak en deel dus snel jouw formatie voor RKC-thuis!

18 september 2020 - 14:32
Ten Hag 1200 (1)
Ten Hag heeft keuzes te over voor RKC-thuis! © Ajax Images

Enne, je kunt serieus los hoor! Ten Hag verklapte vrijdagmiddag dat de volledige selectie fit is, dus de keuze is reuze. Je kunt werkelijk iedereen opstellen. Of nou ja, niet dus, want er mogen er maar elf op het veld staan en Nico Tagliafico is geschorst. We laten jou via onze app bepalen. Ten Hags elf, bepaal het zelf! 

Wat valt er zoal te kiezen? Nou ja, Lisandro Martínez is weer fit en speelklaar en wat te denken van David Neres? Wil jij samba op de vleugels? Dan zet je Neres en maatje Antony lekker op de flanken. Verder verklapte Ten Hag dat hij Mazraoui op dit moment beter vindt dan Dest. Ben jij het eens met de coach?

Om jouw ideale ‘Ten Hags elf’ te kunnen maken heb je onze app nodig. Deze kun je hierboven makkelijk downloaden. Heb je de app al? Zorg dan effe dat je deze voorziet van de laatste update. Dan werkt alles weer netjes.

Wij zijn benieuwd naar jouw basiself. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer Ajax – RKC om daarna elf spelers richting de gewenste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Ben je klaar? Deel je opstelling dan via sociale media met de wereld of in jouw Ajaxbubble.

Altijd voer voor discussie en praten over Ajax doen we allemaal graag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >