Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Ajax - PSV!

Kerst en Nieuwjaar staan op de stoep. Lekker oliebollen eten tot je misselijk bent. Voor je dat doet, is het handig alvast vooruit te kijken naar januari. De maand waarin Ajax veel topwedstrijden speelt. Zo komt PSV zondag 10 januari naar de Johan Cruijff Arena. En jij misschien ook... Waarom? We zoeken ballenjongens en -meisjes voor deze topwedstrijd!

21 december 2020 - 10:33
Ballenjongens 1200
We zoeken weer stoere ballenjongens/-meisjes! © De Brouwer

Ajax heeft het druk in januari. Heel erg druk. De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op met niet de minste tegenstanders: PSV, FC Twente, Feyenoord, AZ (twee keer), Fortuna Sittard en Willem II. Dat levert dus nog de nodige prijsvragen op!

Maar we beginnen dus met Ajax - PSV op zondag 10 januari, aftrap 16.45 uur. Bij het in elkaar zetten van het speelschema was er nog de hoop dat deze topwedstrijd met publiek gespeeld kon worden, maar we weten allemaal dat corona nog niet klaar met ons is.

Ballenjongens en -meisjes zijn gelukkig nog wel welkom, dus dat kan jou als Ajax Jonge Schare-lid een kans bieden. Wij geven jou namelijk de mogelijkheid om het duel tussen Ajax en PSV van dichtbij mee te maken.

En met dichtbij bedoelen we ook dichtbij. Heel dichtbij zelfs. Langs de lijn, net achter de boarding. Alle actie op het veld speelt zich voor jouw ogen af. Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder.

Ben je in deze tijden alleen ballenjongen of -meisje? Nee, je hebt een extra taak. Je desinfecteert ook uitgespeelde ballen, want corona. Daarover gesproken: er mag dus geen publiek bij het duel aanwezig zijn. Het is dus de bedoeling dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen of op te halen.

Dat is niet leuk en zelfs een tikje stom. Dat snappen we. Maar het zijn de helaas de regels waar ook wij ons aan moeten houden.

We zoeken in totaal drie winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 28 december. We nemen kort erna contact op met de winnaars. Stel je voor dat je wint, dat is lekker het nieuwe jaar ingaan!

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achter op je clubcard.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 1-0 van PSV. Wie was de doelpuntenmaker?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Je krijgt dan het magazine Ajax Life en deze dagen ook een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >