Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor het supervette online FIFA-toernooi van Ajax Jonge Schare!

Corona, corona, corona… Niks gaat door… Haha, wat niks?! Hoezo niks? Wij organiseren 'gewoon' ons jaarlijkse Ajax Jonge Schare FIFA-toernooi. Dit keer niet in de Johan Cruijff Arena, maar online op maandag 28 december. We hebben plek voor 256 deelnemers, dus schrijf je snel in!

16 december 2020 - 07:29
Fifa Toernooi 1200
Doe jij mee aan ons online FIFA-toernooi? © Pro Shots

Heb jij zin om te laten zien welke toffe skillmoves jij uit de controller van je PlayStation kunt persen? Geef je dan op via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Trucjes zijn leuk, maar het gaat uiteindelijk om de winst en de te winnen prijzen. En ja, ook om het plezier natuurlijk.

En prijzen zijn er te winnen, hoor! De winnaar krijgt een Ajaxshirt met bedrukking naar keuze en de drie halvefinalisten ontvangen een Ajax-sporttas. Een mooi doelpunt maken kan ook lonen, want de mooiste toernooitreffer wordt eveneens beloond met een Ajax-sporttas. Zo rollen wij op het toernooi, dat we organiseren in samenwerking met Bundled, de e-sports partner van Ajax.

We spelen het toernooi dus online op maandag 28 december en we starten om 13.00 uur (12.30 uur inchecken). We maken gebruik van Discord (app voor gamers) voor alle communicatie. Iedereen speelt met het standaard Ajaxteam, want dat is wel zo eerlijk. Ajax tegen Ajax dus. Oh ja, we spelen op de PlayStation!

Na het inschrijven via onderstaand formulier, ontvang je van ons per mail een link naar het toernooi. In de mail die je van ons krijgt, leggen we je ook precies uit hoe alles werkt.

Nou, waar wacht je nog op? Schrijf je in en game jezelf de 28e naar de finale! Oh ja, de mooiste goals delen we op onze socials, dus zorg maar dat je scherp bent!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan en krijg een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >