Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ben jij de nieuwe eredivisie-expert die EA Sports zoekt?!

Speel jij graag FIFA 21? En denk jij verstand te hebben van voetbal in zijn algemeen? Dan lijkt het erop dat EA Sports op zoek is naar jou! EA wil zijn team van eredivisie-experts uitbreiden. Dus, ben jij kenner van de eredivisie en wil je bijvoorbeeld zorgen dat ratings kloppen? Reageer dan!

16 december 2020 - 12:05
Eredvisieeacar
Misschien kun jij je stempel op de virtuele eredivisie drukken! © EA Sports

De ratings in FIFA-spellen zijn echt een dingetje geworden. Vroeger was de rating vooral leuk om de kracht van een ploeg in te schatten, tegenwoordig kan het zo'n beetje per week wisselen en heb je allerlei cards. Als je goed in vorm bent, kan de rating van een speler supersnel omhoog schieten.

Precies hierom is EA op zoek naar eredivisie-experts. Binnen het team van EA zijn enkele plekken beschikbaar als Data reviewer. Deze functie is gereserveerd voor iemand die het leuk vindt om ploegen en individuele spelers te reviewen.

Als jij de kenmerken van een speler of elftal goed kunt inschatten en jouw bevindingen vervolgens deelt, kan EA er op die manier voor zorgen dat de kwaliteiten en ratings maar ook het uiterlijk (tenues, gezichten) zo accuraat als maar kan worden weergegeven in het spel.

We onderstrepen dat dit alles werkt op vrijwillige basis. Je kunt er dus geen geld mee verdienen. Desondanks is het misschien wel een leuke binnenkomer en wie weet waar het nog eens toe kan leiden als je EA leuke en waardevolle inzichten verschaft. Of als er hogerop een keertje een functie vrijkomt.

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van The Ratings Collectieve en dus het populairste voetbalspel ter wereld? Klik hier om je aan te melden. Bedenk wel eventjes dat je Engels van voldoende niveau moet zijn, maar dat is vast geen probleem.

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >