Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel hoe bekerduel tussen Ajax en FC Utrecht dit keer eindigt!

Hoe is jouw gevoel voor het bekertreffen tussen Ajax en FC Utrecht…? Beetje lastig te zeggen, hè? Beide ploegen missen nogal wat manschappen, dus het kan gevoelsmatig alle kanten op. Zo is het ook met alle voorspellingen, dus hopelijk heeft jouw glazen er een beetje zin in!

16 december 2020 - 10:42
Poules 1200 (1)
Vul jij Antony in als doelpuntenmaker? © Pro Shots

Juiste voorspellingen leveren punten op en veel punten leveren vervolgens weer prijzen op. SV Ajax en Poules.com geven jou de kans om je voorspellingen los te laten op de wedstrijden die Ajax speelt. Doe je dat beter dan je mede-Ajacieden? Dan volgt mogelijk een mooie beloning.

Ajax moet zorgen dat het niet de afslag naar de volgende ronde mist, terwijl jij moet zorgen dat je geen punten mist voor het maand- en eindklassement. De ploeg van Erik ten Hag werd vorig seizoen nog door FC Utrecht uitgeschakeld. Met een 2-0 overwinning haalden UUUUU de finale, die nooit gespeeld werd.

Dat was toen en nu is nu. Nu is ook het moment om een juiste voorspelling te doen. Daarmee kun je 15 punten verdienen. Als je louter de winnaar goed invult, verdien je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Levert allemaal punten op, als je het goed doet.

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het zoals gezegd op tegen veel andere Ajacieden. Uitblinkers maken kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt binnen harkt.

Wil je meedoen? Tof! Androidgebruikers downloaden onze app en gaan in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we door naar de website van Poules. Daarop kun je vanachter je pc meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich effe opnieuw aanmelden.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >