Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie trommel jij op na blessures, schorsingen en arrestatie?

Wij rekenden erop dat Ajax na PEC-thuis (4-0) weer iets ruimer in zijn jasje kwam te zitten. Maar voorlopig staat de teller op nog eens drie spelers die zijn weggevallen. Grote kans dat er nog wel wat jongens terugkeren, maar we trommelen alvast versterking op. Tijd voor Ten Hags elf!

15 december 2020 - 15:08
Tenhagselfajautrbekercar
Wij rekenen erop dat Jensen en Taylor opnieuw bij de groep zitten. © Pro Shots

We hebben diverse extra Jong Ajacieden toegevoegd aan de toch echt al lange lijst om spelers uit te selecteren. Dit doen we simpelweg omdat het nodig is voor het potje tegen FC Utrecht in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker.

Het was geen toeval dat Kenneth Taylor en Victor Jensen zaterdag mochten debuteren, want er waren simpelweg niet veel meer smaken... Daar komt nog bij dat Klaas Jan Huntelaar en Sean Klaiber woensdag zijn geschorst. Bedankt nog he, Nicoooo... Haha!

En we kunnen ons niet voorstellen dat Quincy Promes speelt. Sterker nog, Promes moet eerst maar weer eens op vrije voeten komen... En zelfs al dat nog bijtijds gebeurt, lijkt het uitgesloten dat hij – ondanks onschuldig tot het tegendeel is bewezen – tegen Utrecht aan de aftrap verschijnt alsof er niets is gebeurd.

Hoe dan ook, het wordt nog een flinke klus om zoveel mogelijk spelers te sparen. Als Erik ten Hag dit trouwens al zou willen. Des te leuker is het misschien om met je eigen Ten Hags elf aan de slag te gaan, want er gaan dingen anders dan normaal en dus moet je je fantasie aanspreken!

Open snel onze app en ga aan de slag! Klik op tabblad 'de tribune' en buig je over de opstelling voor Ajax - Utrecht. Als je onze app nog niet hebt, begin je een stapje eerder. Namelijk met downloaden. Daarna kan ook jij je ideale Ajax-opstelling maken.

Dat is heel simpel: gewoon de Ajacieden slepen naar de positie die jij voor ze in gedachten hebt. Klaar? Deel jouw opstelling via de verschillende socialmediakanalen en voeg #tenhagself toe. Als je een beetje origineel bent of doordenkt, heeft Ten Hag er zelf misschien ook nog iets aan!

En anders zijn er wel Ajaxsupporters die iets van jou opstelling vinden. Hartstikke leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >