Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax - FC Midtjylland inderdaad een ‘voetbalgevecht’ wordt

Het is weer tijd voor de Champions League en Ajax trapt om 21.00 uur zijn terugwedstrijd af tegen FC Midtjylland. De Ajacieden kunnen uitstekende zaken doen tegen de Denen, maar die komen volgens eigen zeggen met opgerolde mouwen naar Amsterdam. Durf jij een voorspelling aan?

25 november 2020 - 13:44
Klaassen Cl 1200
Als Davy kan rennen, dan speelt hij. Dat zou schelen! © Pro Shots

SV Ajax en Poules bieden jou de kans om toffe prijzen in de wacht te slepen. Een beetje zoals wij hopen dat Ajax tegen Midtjylland drie punten binnensleept. Daarvoor moet er gewonnen worden en wij zijn benieuwd of jij dit ook zo durft te voorspellen.

Wat je moet doen? Simpel! Je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die daarin scoren. Lukt het jou de uitslag voor Midtjylland-thuis juist te voorspellen, dan ontvang je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. De prijzen liegen er niet om, want één van de prijzen is een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt.

De poule is voor volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je strijdt tegen een hoop andere Ajacieden. En strijd is woensdag ook op de grasmat van de Johan Cruijff Arena te verwachten, want Midtjylland-aanvoerder Erik Sviatchenko waarschuwde Ajax vooraf voor een heus voetbalgevecht!

Nou, dat gaan we zien! Lijkt het jou vooraf leuk een voorspellend gokje te wagen, doe dan mee. Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook achter je pc kunt deelnemen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer.

Veel succes!

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >