Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico weer fit en buffelend voor winnend Argentinië

De interlandperiode is volop bezig, maar inmiddels kunnen we gelukkig weer vooruitkijken naar een weekeinde vol eredivisievoetbal. Heerlijk! Ajax - Heracles staat ons te wachten, maar in aanloop naar zondag kwamen er heel wat Ajacieden namens hun land in actie.

18 november 2020 - 10:21
Tagliafico Arg 1200
Verbeten blik. Mooi. Zonag ook tegen Heracles? © Pro Shots

Het voor ons beste nieuws was dat Nico Tagliafico weer meedeed bij Argentinië. Het WK-kwalificatieduel met Paraguay sloeg de linksback nog over wegens een lichte blessure, maar tegen Peru kon hij gewoon weer starten. Gewonnen werd er ook, met 0-2. De goals vielen binnen het halfuur en Nicolás Gonzalez en Lautaro Martínez waren trefzeker. Die andere Martínez, ‘onze’ Lisandro, kreeg geen speelminuten.

Edson Álvarez won met zijn land Mexico eveneens met 0-2. Van Japan. De Ajacied begon niet in de basis, maar kwam direct na rust binnen de lijnen. Met Álvarez in de gelederen vielen de doelpunten. Kort na elkaar schoten Raul Jimenez en Hirving Lozano de eindstand op het scorebord.

David Neres verloor zijn interland, maar niet met het grote Brazilië. Hij fladderde namens Brazilië Onder 23 over het veld en verloor met 2-1 van de leeftijdsgenoten uit Egypte. Jong Ajax doelman Dominik Kotarski had namens Jong Kroatië werkelijk geen moer te doen. Hij zag hoe zijn tien collega’s de spelers van Jong Litouwen met 7-0 over de knie gooiden.

Marokko speelde ook en won. Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad ontbraken echter volledig, terwijl hun land met 0-2 zegevierde op de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >