Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blind en Mazraoui mee naar Liverpool voor kraker op Anfield

Het was een leuke zaterdagavond in Emmen (0-5), maar het vliegtuig naar Engeland wacht alweer! De Champions League-ontmoeting met Liverpool staat op het programma en dus reizen de Ajacieden af. Met Daley Blind en Noussair Mazraoui in de gelederen!

30 november 2020 - 14:21
Blind 1200 Bus
Succes, Daley! © Ajax Images

Erik ten Hag liet in Emmen al weten dat hij er vertrouwen in had dat Blind fit genoeg zou zijn om mee te gaan naar Liverpool. Zeker wist hij het nog niet, maar het zag er goed uit en het ziet er nu zelfs nog beter uit, want Blind stapte ‘gewoon’ in het vliegtuig. Net als Mazraoui.

Verder geen verrassingen in de selectie. Brian Brobbey blijft dit keer in Amsterdam en qua jongelingen zijn alleen Jurriën Timber en Jurgen Ekkelenkamp aan boord gestapt. Op Anfield moet het dan dinsdagavond gebeuren.

Of tenminste, de Ajacieden zullen maar wat graag een resultaat willen boeken, zeker na de 0-1-nederlaag in de Johan Cruijff Arena. Klik hier om de gehele selectie te bekijken.

Scheidsrechter Tobias Stieler fluit dinsdag om 21.00 uur stipt op zijn fluit en dan gaan we er maar eens goed voor zitten. Op datzelfde moment trappen ook Atalanta en FC Midtjylland af in Italië.

Aangezien de wedstrijdselectie bekend is en de twijfelgevallen 'gewoon' meegaan richting Liverpool, willen we jullie nu uitdagen om je favoriete opstelling in elkaar te knutselen. Hoe zou jij het aanpakken op Anfield?

Daar zijn wij dus benieuwd naar! Selecteer Liverpool-uit op de wedstrijdlijst in onze app en dan wijst het verder allemaal voor zich. Als je onze app nog niet hebt gedownload, breng daar dan eens heel snel verandering in!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >