Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Fortuna-thuis en win mooie prijzen!

Het is inmiddels vaste prik geworden: voorspellen met SV Ajax en Poules.com! Ook dit seizoen kun je weer toffe prijzen winnen met jouw voorspellende gaven. Deze keer vragen we je om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met Fortuna Sittard.

30 oktober 2020 - 17:55
Poulesfortuna800
Weet Neres na lange tijd weer eens het net te vinden? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt. Dit keer is het tijd om de meestervoorspeller in jezelf te vinden voor het thuisduel met Fortuna Sittard!

Als je de uitslag goed voorspelt, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Weet Ajax zich te revancheren na het gelijkspel (2-2) in Bergamo? De keuze is aan jou!

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je proberen te voorspellen. Weet FC Emmen bijvoorbeeld te stunten tegen Feyenoord? En wat verwacht jij van het duel tussen PSV en ADO Den Haag?

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.   

Lijkt het je leuk om mee te doen? Voor Androidgebruiker werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich even opnieuw aanmelden.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >