Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke basiself spoel jij zure nasmaak weg?

We balen nog altijd een beetje van het gelijkspel tegen Atalanta Bergamo, maar veel tijd om te treuren is er niet. De volgende wedstrijd staat immers alweer op de stoep! Fortuna Sittard komt zaterdagavond op bezoek en het is zaak om de koppositie vast te houden. Wat is jouw ideale opstelling voor het duel met de Limburgers?

30 oktober 2020 - 12:55
Tenhagselffortuna800
Gun jij Martínez weer eens een basisplaats? © Ajax Images

Ajax moet het nog altijd stellen zonder Mohammed Kudus, die tot minstens de winterstop is uitgeschakeld. Verder hebben we geen nieuwe dingen vernomen wat betreft blessures of 'niet-wedstrijdfitte' spelers, alhoewel we nog niet precies weten hoe het er met de knie van Antony voorstaat. Klaas Jan Huntelaar en Jurriën Timber zijn al wel weer op het trainingsveld gespot.

Erik ten Hag heeft de laatste drie wedstrijden laten zien dat hij niet bang is om te rouleren binnen zijn elftal. Zo wisselt Daley Blind zijn centrale plek achterin af met het middenveld, zagen we Dusan Tadic al eens op tien en lijkt Lassina Traoré steeds meer zijn draai te vinden in de spits.

Een ideale vaste basiself lijkt de trainer nog niet te hebben gevonden, maar wellicht kun jij hem daar een handje bij helpen! Van een stukje advies wordt immers niemand slechter. Dit advies verwerk je in jouw ideale opstelling, die je weer in onze app maakt. Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan snel! 

Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Daarna is het een kwestie van de tactiek bepalen en de poppetjes naar de juiste plek slepen.

Klaar met het maken van je opstelling? Deel deze dan via socials voorzien van #tenhagself! Wedden dat jouw formatie de tongen losmaakt?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >