Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Een potje FIFA21 met Ajax in een ramvolle Arena

Een nieuw seizoen en dus is de nieuwe FIFA21 beschikbaar. Nieuw is overigens relatief, want het is vooral een herhaling van zetten ten opzichte van z’n voorganger. Toch nemen we graag een kijkje, via een toffe video van Gamekings-redacteur Koos Mooten.

07 oktober 2020 - 09:14

Net als PES 2021 verschilt ook FIFA dus niet veel van zijn voorganger. Het is vooral een update, waardoor alle spelers bij de juiste clubs zitten, alle ratings zijn bijgewerkt en alle shirtjes weer beschikbaar zijn. PES is dan ook voor zo’n 27 euro op te halen, waar FIFA gewoon wel zo’n 65 euro moet opbrengen…

Zowel Konami als EA Sports richten zich vooral op de nieuwe generatie spelcomputers (PlayStation 5 en Xbox Series X) en daarom ogen PES 2021 en FIFA21 in dat opzicht nogal lui en gemakkelijk. Maar goed, desalniettemin is het aardig om een kijkje te nemen. Mooten slingerde zijn console aan voor een potje Ajax - Vitesse, zijn twee favoriete ploegen.

De Johan Cruijff Arena ziet er weer geweldig uit. Een beetje alsof corona totaal niet bestaat, dat wel. Uitverkocht en ramvol. De hoeken zijn echter nog niet dichtgemaakt. De pixels waren kennelijk op! Wel zien we op de F-side een spandoek met het hoofd van Patrick Kluivert.

Uiteraard is Davy Klaassen er nog niet bij en zien we Noa Lang en Sergiño Dest nog in de selectie, maar via live-updates wordt dat vanzelf opgelost. Daarover geen zorgen.

Veel Ajacieden lijken door de facescan die ze vorig jaar al ondergingen. Denk dan aan Dusan Tadic, Andre Onana, Ryan Gravenberch, Daley Blind en Quincy Promes. Daarin is overigens niks verbeterd, want Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Perr Schuurs en David Neres zijn nog altijd niet onderworpen aan eenzelfde behandeling.

Wil je de speciale Ajaxeditie van FIFA21 oppikken? Check dan de Fanshop van Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >