Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Tagliafico in PES 2021 de beste Ajacied in de selectie

Nico Tagliafico is in de videogame Pro Evolution Soccer 2021 met een rating van 84 de beste Ajacied. De kleine Argentijn kon in FIFA 21 al uitstekende cijfers overleggen en scoort nu wederom goed. Check hieronder alle ratings en gezichtjes van de Ajacieden.

18 september 2020 - 10:29

PES 2021 is net uit, maar verschilt niet veel van zijn voorganger. Het is vooral een update, waardoor alle spelers bij de juiste club zitten, alle ratings zijn bijgewerkt en alles shirtjes weer op orde zijn. De game is dan ook voor een lage prijs beschikbaar. Reken op zo’n 27 euro.

Maker Konami doet de 2021-versie op deze manier af, omdat het bedrijf zich vooral richt op de nieuwe PES die later verschijnt op de nieuwe generatie spelcomputers (PlayStation 5 en Xbox Series X). Als jij supporter bent van PES, dan is deze update toch zeer de moeite waard.

Uiteraard speel je met Ajax in een prachtig nagemaakte Johan Cruijff Arena en zijn de shirtjes weer helemaal kloppend. Ook het overal uitverkochte derde zwart-gouden shirt is in het spel verwerkt.

Terug naar de gepixelde spelertjes. Tagliafico is klein van stuk, maar torent in deze update boven de rest uit. Met Dusan Tadic (83) en Andre Onana (83) vormt hij de topdrie van beste Ajacieden in het spel. Andere toppers zijn Daley Blind (82), Quincy Promes (82), David Neres (81) en Lisandro Martínez (81).

Met een actuele spelerslijst is het ook aardig een blik te werpen op de digitale talentenfabriek. Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp en Noa Lang scoren allen een rating van 72, terwijl Naci Ünüvar (69), Sontje Hansen (68), Jurriën Timber (66) en Kenneth Taylor (66) de groeibriljantjes van de selectie zijn.

Wat verder altijd wel snor zit in PES zijn de spelersgelijkenissen. Check bovenstaande video maar. Ajacieden als Noussair Mazraoui, Sergiño Dest, Zakaria Labyad en de teruggekeerde Maarten Stekelenburg zijn tot in de puntjes nagemaakt. Spelers als Perr Schuurs en Edson Álvarez moeten echter nog even wachten op de volgende update.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >