Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico wereldwijd bij tien beste ‘full backs’ in FIFA 21

Ze zijn gelukkig allebei nog steeds op het trainingsveld van Ajax te bewonderen, maar Nico Tagliafico en Andre Onana staan ook bij EA Sports op de radar. De twee Ajacieden scoren werkelijk uitstekend qua ratings in de nieuwe FIFA 21!

11 september 2020 - 10:29
Tagliafico 1200
Nico is klein van stuk, maar een grote meneer in FIFA 21! © Pro Shots

We gaan weer bijna om het echie voetballen, maar ook digitaal kun je al snel helemaal los. FIFA 21 komt begin oktober namelijk wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de controller in je handen kun jij Ajax tot grote hoogtes stuwen.

Je hebt dan de beschikking over Tagliafico en Onana en dat is prettig. Zelfs heel erg prettig, want de cijfers die het spel de twee heeft meegegeven liegen er werkelijk niet om! Dit blijkt uit de eerste lijstjes die we op de officiële gamesite tegenkwamen. 

Zo staat Tagliafico in het spel wereldwijd in de toptien van beste vleugelverdedigers. Op plek tien dus. Dat is serieus wel tof, toch? Let wel, dat is ook nog eens los gezien van de linker- of rechterflank.

De kleine Argentijn krijgt een algemene rating van 84 mee en staat daarmee in een uitstekend rijtje namen. Denk daarbij aan Marcelo, Jesús Navas, Kyle Walker, Jordi Alba en Alexander Arnold.  

Tagliafico is in het spel een 'no nonsense tough tackler' en krijgt voor zijn snelheid een 82 als rapportcijfer. Voor verdedigen eveneens 82 en voor zijn fysiek scoort hij 79. Ook passing (73) en dribbelkwaliteiten (76) zit het wel snor.

Ook ploegmaat Onana kan zich scharen in een fraai rijtje namen. De keeper staat in de toptwintig van beste keepers in de game op de negentiende positie met een algemene rating van 84, gek genoeg een puntje lager dan in FIFA 20.

Desalniettemin zien we de 'kat uit Kameroen' in hetzelfde rijtje staan als Marc-André ter Stegen, Thibaut Courtois, Hugo Lloris, David de Gea en zijn grote voorbeeld Manuel Neuer.

Vooral op reflexen scoort Onana uitstekend met een rating van 86, al scoort hij met doeltrappen (87) nog net effe hoger. Verder is het in de game uitstekend gesteld met zijn duikkwaliteiten (84), positionering (82) en 'handling' (80).

Zodra we meer weten over ratings van Ajacieden of andere leuke nieuwtjes, dan laten we dat uiteraard weten.

Zoals je wellicht al weet volgt opnieuw een speciale Ajax-editie voor FIFA 21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >