Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Toon je meestervoorspeller en win prijzen dankzij SV Ajax en Poules!

De eredivisie staat ein-de-lijk voor de deur! En dat is om allerlei redenen goed nieuws. We kunnen misschien niet allemaal naar het stadion, maar de bal gaat tenminste rollen. Dat zorgt voor reuring. Ook onze SV Ajax Poule zorgt voor reuring, zeker als jij een beetje goed bent in voorspellen!

10 september 2020 - 16:21
2021Poulescar
Weet jij al hoe vaak we kunnen juichen? © Pro Shots

We werken inmiddels alweer een tijdje samen met Poules en het is tijd om op de trom te slaan nu seizoen 2020/2021 eindelijk van start gaat. We hebben de deelnemers van vorig seizoen ook een mailtje gestuurd, maar we zijn net zo goed en van harte op zoek naar nieuwe uitdagers.

Meen jij op vrijdag al te weten wat er in het weekeinde te gebeuren staat? Heb jij altijd een goede voorspelling in huis? Of wil je 'gewoon' je vrienden en mede-Ajacieden aftroeven? Doe dan weer mee! SV Ajax en Poules staan in de startblokken, nu jullie nog!

De teller tikte vorig seizoen dik 2000 deelnemers aan, dus je moet echt van goeden huize komen om in de prijzen te vallen. Prijzen? Jazeker! We spelen maandelijks om een sporttas voorzien van het klassieke Ajaxlogo en voor de winnaar van het algemeen klassement ligt een door de volledige selectie gesigneerd shirt klaar!

Oh ja, je dient niet alleen de wedstrijden van Ajax te voorspellen, maar ook de overige potjes in de eredivisie. Wel hebben we rondom Ajaxwedstrijden natuurlijk een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie jij doelpunten verwacht. Op die manier kun je extra punten binnenslepen!

Klinkt allemaal leuk toch? Nou, dat vinden wij ook. Hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan 18 jaar om mee te mogen doen. Dit heeft ermee te maken dat voorspellen neerkomt op 'gokken' en dat mag pas als je meerderjarig bent, vandaar.

Als je je voorspellingen liever doorgeeft via onze app, kan dat ook! Als je onze app al hebt, dien je die wel eerst eventjes te upgraden. Zo in aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we wat verbeteringen doorgevoerd. Klik op het tabblad 'de tribune' om bij Poules uit te komen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >