Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

De volgorde van de juichfoto's in dit verslag klopt waarschijnlijk niet

Ja, sorry. We maken ons er in het fotoverslag eventjes net zo gemakkelijk van af als de verdedigers van VVV. Het is gewoon ondoenlijk om de foto's ook nog eens in de juiste volgorde te zetten. Ajax maakte in Venlo maar liefst dertien (13!) doelpunten en dan raken zelfs wij de draad kwijt!

25 oktober 2020 - 00:14
Fotosvvajaopenercar
Ongelooflijk maar waar, wat een monsterzege voor Ajax! © Pro Shots

Er zijn van die dagen dat je er wel eens goed voor gaat zitten, maar de dag van VVV-uit stond niet meteen omcirkeld in onze agenda. Het bezoek aan De Koel werd afgedaan met het idee van een tussendoortje. Je weet wel, zo'n wedstrijd tussen twee Europese potjes in.

Paar doelpuntjes maken, vooral geen puntenverlies oplopen en snel weer door. Heel snel. Zo stond het in het draaiboek, maar het leukste is natuurlijk als je je niet altijd aan het draaiboek houdt. En inderdaad, de Ajacieden gingen in Venlo volkomen hun eigen weg.

De spelers waren blijkbaar hongerig vanwege de gemiste kansen tegen Liverpool en hadden het idee dat er iets moest worden rechtgezet. Nou, dat is gelukt hoor! Het ging tijdens de eerste helft redelijk rustig aan, maar na rust en een rode kaart gingen alle remmen los.

Er was geen houden meer aan. Die arme VVV-keeper zag de ene na de andere bal op zich afkomen en kreeg ook de ene na de andere bal om zijn oren. Dertien keer maar liefst moest hij vissen. Er zijn mensen die daar een hele dag langs de waterkant voor nodig hebben...

Als je als verdediger dan aan het tergend lange aftellen naar het fluitsignaal begint, bestaat het niet dat je er vrolijk van wordt om Klaas Jan Huntelaar klaar te zien staan voor een invalbeurt. De spits heeft patent op het maken van doelpunten en al helemaal in zulke potjes. KJH toont absoluut geen medelijden. Let wel, binnen zes minuten was het twee keer raak!

Zo kon het gebeuren dat er 0-13 op het scorebord verscheen. We hebben een foto in het verslag gestopt ter bewijs!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >