Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word mascotte bij eerste thuiswedstrijd Ajax - FC Emmen!

Het seizoen gaat weer beginnen en wij hebben daar heel veel zin in. Jullie ook? Dat is mooi, want we hebben jullie hulp nodig. We zoeken mascottes voor de eerste thuiswedstrijd van Ajax in de eredivisie. Het gaat om de wedstrijd tegen FC Emmen. Check snel de prijsvraag en wie weet zien we jou snel in de Johan Cruijff Arena!

22 juli 2019 - 11:18
mascottes-emmen-thuis-1200

De wedstrijd tegen Emmen wordt zaterdagavond 10 augustus om 18.30 uur gespeeld. Vorig jaar won Ajax dezelfde wedstrijd met 5-0 en we hopen natuurlijk allemaal dat het de Ajacieden lukt om weer zo vaak te scoren. Misschien kun jij de spelers in de spelerstunnel succes wensen, tenminste als het je lukt om deze prijsvraag te winnen!

We zoeken namelijk weer mascottes. Lijkt het jou gaaf om eens mee te maken hoe het is om mascotte bij Ajax te zijn? Lees dan snel door en doe mee aan onze prijsvraag.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 28 juli meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 5-0, maar wie maakte het eerste doelpunt?

[gravityform id="317" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >