Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij spelersmascotte bij Ajax - Paok Saloniki?

Wil jij met Nico, Dusan, Hakim, Donny of Lucky het veld op lopen? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet maak jij zoiets gaafs mee tijdens Ajax - Paok Saloniki op dinsdagavond 13 augustus!

23 juli 2019 - 11:17
mascottes-paok-1200

Huh, dinsdag? Ja, inderdaad. Ajax speelt die avond de onwijs belangrijke wedstrijd tegen Paok Saloniki uit Griekenland. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint pas om 20.30 uur, dus als mascotte ben je wel heel laat thuis hoor! Maar dat kan best, je hebt immers vakantie!

Hoe dan ook, we hebben plek voor zeventien leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een speler van Ajax of Paok het veld op gaan. Je kunt hieronder een voorkeur aangeven, maar je maakt natuurlijk meer kans als het je niet uitmaakt of je met een Ajaxspeler of een Paokspeler het veld op gaat.

Oh ja, onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Die winnaar gaat met de altijd vrolijke Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 28 juli meedoen. Een dag later krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: De tegenstander Paok Saloniki komt dus uit Griekenland. Weet jij de clubkleuren van Paok?

[gravityform id="319" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >