Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - Paok!

We zoeken vier ballenjongens en -meisjes voor de superbelangrijke wedstrijd tegen Paok Saloniki op dinsdag 13 augustus, aftrap 20.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

23 juli 2019 - 10:36
ballenjongens-12001

We hoeven jullie vast niet uit te leggen hoe belangrijk de wedstrijd tegen Paok Saloniki is. Als Ajax de Champions League wil halen, dan is een goed resultaat tegen de Grieken van het allergrootste belang. En Champions League halen is wat we allemaal willen, want na vorig seizoen weten we hoe lekker dat smaakt!

Jij kunt als lid van Ajax Jonge Schare wel heel dicht op de actie zitten bij deze spannende wedstrijd in de Johan Cruijff Arena! Want als beide ploegen aftrappen, sta jij misschien al als ballenjongen of -meisje in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van beide ploegen. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van ons aller Ajax.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 31 juli. We nemen een dag later contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Ajax lootte Paok wel vaker. Welke Ajacied maakte het laatste doelpunt tegen de Grieken in een officiële wedstrijd?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag en ontvang je tien keer per jaar het nieuwe magazine Ajax Life.

[gravityform id="318" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >