Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Geluksvogels krijgen rondleiding van Brobbey door Johan Cruijff Arena

Weet je wie er donderdag een hele toffe dag beleefden? Vier leden van Ajax Jonge Schare die een meet & greet wonnen met Brian Brobbey! De spits leidde ze rond door de Johan Cruijff Arena.

03 mei 2024 - 09:58

Kees, Levi, Thijmen en Romy gingen een middag op stap met Brobbey in het mooiste stadion van Nederland. De spits nam de dolgelukkige winnaars direct mee naar de kleedkamer van Ajax. De rondleiding vervolgde zich via de mixed-zone, de rand van het veld en de F-side.

Ondertussen had het viertal de kans om Brobbey het hemd van het lijf te vragen. Zo hoorden we dat hij naast nasi ook gek is op chocoladetoetjes en hij het liefst op vakantie gaat naar Dubai. De geslaagde middag werd afgesloten met een potje voetbal, krabbels en selfies.

Onze fotograaf van Pro Shots bracht het geheel fraai in beeld. Bekijk snel de foto’s om een indruk te krijgen. Oh, en vergeet ook de video niet te checken. Dat stemt ongetwijfeld vrolijk!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >