Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Spanning, plezier en gezelligheid in vernieuwd Café Ajax Life

De deuren van het vernieuwde Café Ajax Life zwaaiden donderdag open. In de leukste voetbalkroeg van Nederland stond ditmaal een spannende pubquiz op het programma. Verschillende Ajacieden schoven aan om de deelnemende teams te ondersteunen!

03 mei 2024 - 11:48

Café Ajax Life is inmiddels een fijne traditie: gezellige muziek, een goedwerkende tap en het supportershome als strijdtoneel voor een vermakelijke quiz. De ruim tweehonderd aanwezige Ajacieden namen het ditmaal in groepjes van vier tegen elkaar op. Daarbij konden ze gebruikmaken van hulptroepen. Er waren namelijk flink wat (oud)-spelers present.

Met Steven Bergwijn, Remko Pasveer, Silvano Vos en Julian Rijkhoff konden we spreken van een prima line-up. Ook speelsters van Ajax Vrouwen Isabelle Hoekstra en Danique Noordman waren van de partij, net als prominenten Ricardo van Rhijn en Heini Otto. De quiz stond zoals altijd onder de bezielende leiding van Jack Spijkerman.

Plezier en spanning gegarandeerd! Tussendoor was er natuurlijk volop ruimte voor selfies en handtekeningen. Hoe gezellig het was? Dat kun je zien op de foto’s, die zijn geschoten door onze fotograaf van Pro Shots. Check ook vooral de aftermovie!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Life? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >