Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - FC Emmen!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi, want we hebben jouw hulp nodig bij de allereerste thuiswedstrijd van Ajax dit seizoen in de eredivisie. Ajax ontvangt FC Emmen op zaterdag 10 augustus (aftrap 18.30 uur) en voor deze wedstrijd zijn we nog hard op zoek naar vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes. Lees snel even verder!

31 juli 2019 - 09:24
vaandeldragers-12001

De Johan Cruijffschaal heeft Ajax al te pakken, maar we willen natuurlijk meer. Veel meer. We willen graag weer kampioen worden en dan is het altijd een goed idee om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen te winnen. FC Emmen is de eerste van alle eredivieploegen die bij de landskampioen en bekerwinnaar op bezoek komt.

We kunnen ons goed voorstellen dat je daarbij wilt zijn en we bieden je die kans. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je namelijk weer meedoen aan onze prijsvragen, waarmee je een plekje langs de kant kunt verdienen als ballenjongen of -meisje. Aan onze winnaars de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Emmen. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en daar help jij dus fijn aan mee.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 5 augustus, 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Prijsvraag: Vorig jaar won Ajax de thuiswedstrijd tegen Emmen met 5-0. Hakim Ziyech werd die wedstrijd gewisseld. Wie kwam er voor hem in het veld?

[gravityform id="328" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >