Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - FC Emmen!

Ajax speelt zaterdag 10 augustus tegen FC Emmen. De aftrap is om 18.30 uur. Het is de allereerste thuiswedstrijd van Ajax in de eredivisie van dit seizoen. Daar wil jij vast wel bij zijn! En wie weet lukt dat je ook wel als je meedoet aan onze prijsvraag. We geven namelijk weer kaartjes weg!

29 juli 2019 - 10:18
win-kaarten-ajax-emmen-1200

Nieuw seizoen, nieuwe kansen! Ajax greep zaterdag de Johan Cruijffschaal al, maar we willen ook dit seizoen weer kampioen worden. Om te zorgen dat dat weer lukt, is het goed om gelijk je eerste thuiswedstrijd te winnen. FC Emmen komt als eerste op bezoek en we hopen natuurlijk dat Ajax gelijk drie punten pakt.

We zijn wel benieuwd hoe Ajax het gaat doen. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong zijn vertrokken. Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Andre Onana en Nico Tagliafico zijn er gelukkig nog. Net als Dusan Tadic! En er zijn nieuwelingen met Lisandro Martínez en Edson Álvarez. Hoe gaan zij het doen?

Ook Sergino Dest en Perr Schuurs krijgen kansen van trainer Erik ten Hag. Er gebeurt dus best een hoop en jij kan het misschien allemaal van dichtbij komen bekijken in de prachtige Johan Cruijff Arena.

We verloten namelijk drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Let op! Je kunt meedoen tot en met zondag 4 augustus.

Prijsvraag: Ajax kocht vorig seizoen een speler van FC Emmen? Weet jij wie dat is?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan en ontvang ook het Ajax Kids Clubblad thuis op je deurmat.

[gravityform id="322" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >