Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een exemplaar van het toffe voetbalboek ‘Chaos United’!

Als Ajaciedje geniet je vast van je welverdiende vakantie. Het was een lang seizoen, voor Ajax, maar zeker ook voor jou op school. Misschien vind je het fijn om tijdens je vakantie een leuk boek te lezen en als dat zo is, dan hebben we iets leuks voor je!

25 juli 2019 - 10:32
chaos-united-1200

We mogen namelijk tien exemplaren van het supergave voetbalboek Chaos United (uitgever Condor) weggegeven, gemaakt door Gerard van Gemert en Rudi Jonker.

We hebben er zelf al even doorheen gebladerd en het is echt een ontzettend tof voetbalboek voor kinderen.

Waar het over gaat? Dat vertellen we je hieronder.

Milan heeft grote voetbalplannen. Met zijn vriendjes uit het plaatsje Donkersloot wil hij meedoen aan het buurttoernooi. Ze claimen een stuk grond, timmeren twee doelen en maken van een oude schuur een clubhuis. Niets staat succes nog in de weg!

Maar door Milans gestuntel en rare ideeën lijkt de voorbereiding op het toernooi in het water te vallen. Gelukkig heeft hij echte vrienden: Bennie, Prof, Rosa en Ming doen er alles aan om Milan te helpen. Maar of dat genoeg is...?

Je komt er snel achter, als je dit boek leest. Misschien win jij het boek als lid van de Ajax Kids Club, maar dan moet je wel het juiste antwoord geven op onderstaande vraag.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Dusan Tadic afgelopen seizoen in de eredivisie?

Meedoen kan tot en met zondag 4 augustus. Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="321" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >