Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win compleet thuis- of uittenue van sprookjesseizoen 2018/2019!

De nieuwste Ajaxtenues zijn al een poosje bekend en vliegen de winkel uit. Maar laten we vooral die van het vorige droomjaar niet vergeten! De tenues waarin Ajax kampioen werd, de KNVB-beker won en Europa versteld liet staan. Wij geven acht complete tenues weg aan leden van Ajax Jonge Schare!

30 juli 2019 - 11:50
ajs-tenues-1200

Huh, wat, hoe dan? Nou ja, simpel! Voor elke wedstrijd schrijven we een prijsvraag uit voor vaandeldragers. Deze Ajax Jonge Schareleden dragen dan het thuis- of uittenue van Ajax. Inmiddels zijn de nieuwe tenues voor 2019/2020 binnen en zijn de oude overbodig geworden.

Overbodig voor ons, maar niet voor jullie. Weggooien doen we niet aan, we maken leden liever blij. Daarom verloten we acht vaandeldragertenues onder onze Ajax Jonge Schareleden. Tenues die eind vorig seizoen overal uitverkocht waren.

In totaal hebben we nog twee small, vier medium en twee large vaandeldragerstenues (shirt, broek en sokken) van het vorige seizoen voor je klaarliggen. Om kans te maken hoef je alleen maar onderstaande prijsvraag goed te beantwoorden.

Vergeet bij het invullen van het formulier vooral niet je maat op te geven, en je voorkeur voor een thuis- of uittenue. Gratis tip van ons: als het je allemaal niet uitmaakt, vul dat dan in, want dan maak je uiteraard iets meer kans.

De prijsvraag loopt tot en met vrijdag 9 augustus. Succes!

Prijsvraag: Ziggo is de huidige sponsor op de shirtjes. Daarvoor was dat Aegon. Maar welke sponsor kwam daar weer voor?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="326" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >