Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een door Brobbey gesigneerd Ajaxshirt!

Ben jij fan van Brian Brobbey? Dan is het zaak nu even goed op te letten. We hebben namelijk een gesigneerd shirt van de beresterke spits klaarliggen. Het mooiste is dat jij dit shirt kan winnen!

03 mei 2024 - 14:03
Brobbey Shirt 1200
Brobbey zet zijn krabbel op het shirt. © Pro Shots

Brobbey is dit seizoen de ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Dat is serieus tof. Daardoor konden wij vier gelukkige leden blij maken met een unieke meet & greet met de clubtopscorer van Ajax. Zij kregen donderdag een rondleiding van Brobbey door de Johan Cruijff Arena.

Helaas heeft niet iedereen het geluk met zijn of haar neus in de boter te vallen, maar we hebben wel een extraatje geregeld. We verzochten Brobbey namelijk zijn handtekening te zetten op het witte uitshirt van dit seizoen. Dat deed hij maar al te graag. Dus hebben we weer een mooie prijs om weg te geven. Let op: het gaat om een shirt in maat L.

Aanbevolen
Geluksvogels krijgen rondleiding van Brobbey door Johan Cruijff Arena

Wil jij hier kans op maken? Dan is het zaak het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te geven. Je hebt hiervoor de tijd tot en met zondag 12 mei. Daarna nemen we contact op met de winnaar.

Prijsvraag: in welk jaar maakte Brobbey de overstap van AFC naar de jeugdopleiding van Ajax?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >