Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win Ajax mascottetenues van afgelopen droomseizoen!

Hey, psssstttt! Let eens op, want we hebben een heel bijzondere prijsvraag voor je klaarstaan. We geven namelijk onze mascottetenues van droomjaar 2018/2019 weg. We hebben een hele stapel broekjes, shirtjes en sokken liggen. Zowel uit als thuis. Wil jij kansmaken op een setje? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

29 juli 2019 - 14:08
shirts-mascottes-1200

Als je lid bent van de Ajax Kids Club, dan kun je meedoen aan verschillende prijsvragen. Zo kun je bijvoorbeeld spelersmascotte worden en dan krijg je van ons op de wedstrijddag een tenue van Ajax aan. Deze tenues zijn nu overbodig geworden, omdat we weer nieuwe shirtjes hebben voor seizoen 2019/2020. Onze mascottes lopen natuurlijk in het nieuwe thuis- en uitshirt met de spelers het veld op.

Dus wat te doen met de oude shirts van afgelopen sprookjesjaar? Weggooien is natuurlijk het allerslechtste idee wat je maar kunt bedenken, dus wij maken onze Ajax Kids Clubleden er graag blij mee. Het gaat namelijk wel om de shirtjes waarin Ajax kampioen werd, de KNVB-beker won én zo goed voetbalde in de Champions League.

Wil jij kans maken op een compleet Ajaxtenue (shirt, broekje, sokken)? Geef dan voor woensdag 7 augustus het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Vergeet niet in te vullen op welke kledingmaat je kans wilt maken. Oh ja, en je kunt kiezen of je kans wilt maken op een spelersshirt, keepersshirt of dat het je allemaal niets uitmaakt.

Prijsvraag: wie maakte vorig seizoen het allereerste doelpunt voor Ajax in de uitwedstrijd tegen Real Madrid?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

[gravityform id="325" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >