Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor VVV-Venlo - Ajax!

De eredivisie moet nog beginnen, maar wij kijken alvast naar de derde speelronde. Dan gaat Ajax op bezoek bij VVV-Venlo en we hebben een toffe prijsvraag. Wil je zaterdag 17 augustus het veld op als mascotte? Let dan nu goed op!

29 juli 2019 - 11:04
mascottes-vvv-1200

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen de 17e vlak voor de aftrap (18.30 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet loop je in Venlo wel aan de hand van Tadic, Schuurs, Onana, Ziyech of een van de andere Ajacieden!

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 4 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider.

Oh ja, en je ontvangt natuurlijk ook een echt mascottediploma om thuis te laten zien.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Het stadion van VVV, De Koel, staat bekend om de bijzondere opkomst voor een wedstrijd. Wat is er zo bijzonder aan?

[gravityform id="323" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >