Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Selfies en zweten op dag vier in Bramberg am Wildkogel

En toen waren we alweer aanbeland op trainingsdag nummertje vier in het bij vlagen snikhete Oostenrijk. De lokale bevolking in Bramberg is er inmiddels aan gewend: rond 9.30 uur zien ze Ajacieden op mountainbikes de rustige straatjes overnemen. Op weg naar weer een training. Foto's!

17 juli 2019 - 17:08
12008

De thermometer in de Alpen slaat flink rood uit, maar Erik ten Hag laat zijn spelers gewoon keihard buffelen. Positie- en partijspelen worden op hoog tempo afgewerkt en de trainer eist totale scherpte.
 
“Jurgen, dat is Jong Ajax-niveau,” krijgt Ekkelenkamp tijdens een oefenvorm te horen. De jonge Ajacied kijkt bedrukt. Het is natuurlijk ook niet leuk om dat naar je hoofd te krijgen in de groep. Maar Ten Hag spaart niemand, ook zijn beoogd aanvoerder niet.
 
“Dusan, je moet druk zetten bij balverlies,” krijgt de Serviër te horen, als een counter tot een doelpunt leidt. Tadic knikt schuldbewust en steekt een handje op naar zijn trainer. Hij weet dat Ten Hag gelijk heeft.
 
Een mooie partijvorm om te zien is die waarop het veld volledig versmald wordt tot een meter of vijftien. Flanken zijn er niet meer en dus moet alles door de as. In de kleine ruimtes moet een oplossing gezocht worden en je moet bijna wel vooruit spelen.
 
Na afloop van de training worden de spelers opgewacht door een groepje fans, die maar wat graag met hun helden op de foto willen. Afijn, de foto’s - gemaakt door onze vrienden van Pro Shots - spreken voor zich.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >