Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes gezocht voor seizoensopener Vitesse - Ajax!

Attentie, attentie, het nieuwe seizoen start bijna en we hebben jullie hulp nodig. We zoeken leden van de Ajax Kids Club die met de Ajaxspelers het veld op willen lopen bij Vitesse - Ajax. Het is de eerste eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen en daar kun jij dus bij zijn. Gaaf! Check snel de prijsvraag hieronder.

15 juli 2019 - 16:19
mascottes-12002

Met de spelers van Ajax het veld oplopen is voor veel supportertjes een grote wens. Wie weet komt die wens voor jou op zaterdagavond 3 augustus uit. Dan speelt Ajax om 18.30 uur tegen Vitesse in Arnhem!

Misschien ben jij er dan ook, want we vertrekken nooit zonder onze mascottes! We snappen natuurlijk dat zaterdagavond misschien best lastig is, maar het is vakantie, dus misschien mag je wat later naar bed. En zo laat is de aftrap ook weer niet.

Als dat je allemaal niet uitmaakt en je mocht winnen, kun je jouw held misschien nog even snel succes wensen. Dat is belangrijk, want Ajax kan alle hulp gebruiken tijdens de start van het nieuwe seizoen. We willen natuurlijk graag weer kampioen worden.

We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/tm 11 jaar) die er heel graag bij zijn in stadion Gelredome. Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Als je het antwoord goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op. Gaaf!

Meedoen kan tot en met zondag 21 juli. De winnaars krijgen een mailtje.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag of het clubblad ontvangen? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer.

Prijsvraag: Wat was vorig jaar de uitslag van Vitesse - Ajax en wie maakte het eerste doelpunt?

[gravityform id="316" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >