Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gewoon wat mooie plaatjes van natuurschoon en Ajax - Watford

Als je toch op trainingskamp bent, kun je maar beter een mooi plekje uitkiezen voor een oefenduel. Precies dat is wat Ajax en Watford hebben gedaan, want de omgeving van Saalfelden was prachtig! De Ajacieden wonnen met 2-1 en de drukte langs de zijlijn was hartstikke leuk om te zien.

19 juli 2019 - 11:42
ajawatfotocar

Ajax en de middenmoter uit de Premier League maakten hun opwachting in de zogeheten FC Pinzgau Saalfelden Arena en enkele duizenden supporters hadden ook de weg hier naartoe weten te vinden. Kijk maar, het was echt hartstikke druk! Er stond zelfs volk op een soort van tweede ring.

De aanwezigen kregen een heel aardige wedstrijd voorgeschoteld, want er zit nu eenmaal gewoon veel voetbal in dit Ajax. Dat kun je nu al zien, ook al zijn er nog een stuk of vijf sleutelspelers afwezig. Maar dat maakt niet uit, want er zijn altijd anderen die opstaan.

Sergino Dest doet het bijvoorbeeld leuk, Perr Schuurs net zo goed en van Quincy Promes gaat veel dreiging uit. De buitenspeler moet die dreiging alleen nog zien te koppelen aan goede afwerking, want met het vizier op scherp had er waarschijnlijk meer gejuicht kunnen worden.

Maar goed, maakt niet uit. Nog niet althans. Kijk je mee naar het fotoverslag? Die kwam tot stand met dank aan Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >