Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dit spoken de Ajacieden uit op dag twee in de Alpenlucht

Misschien ken jij de Oostenrijkse Alpen van de wintersport, maar de Ajacieden zijn er vooral zomers te vinden. Er werden tussen deze bergen al heel wat funderingen gelegd richting weer een nieuw seizoen en de grote vraag is wat seizoen 2019/2020 heeft te bieden. Foto's van dag twee in Bramberg!

15 juli 2019 - 16:46
brambergdagtweecar

Je kunt natuurlijk ook zomers richting Oostenrijk, ook al ligt er geen sneeuw. Je kunt er heerlijk wandelen, om maar een voorbeeld te noemen. Van de Ajacieden wordt echter meer verwacht. Het tempo wordt langzaam maar zeker opgevoerd tot de ploeg klaar is voor de eredivisie en Europese voorronde.

Dat gaat niet vanzelf, het gaspedaal wordt niet direct volledig ingedrukt, maar Erik ten Hag wil zijn spelersgroep wel iedere dag fitter zien worden. En dus stond er een intensieve training op het programma. Dit alles gebeurde onder een fel brandende zon.

We waren getuige van een groot positiespel, waarbij spelers de bal maximaal twee maal mochten raken. Het team dat acht keer overspeelde, kreeg een punt en de verliezers moesten opdrukken. Later volgde ook nog een partijspel, waarin Quincy Promes zich van zijn goede kant liet zien.

Dat smaakt naar meer, maar eerst was het tijd om te herstellen en ook achter de schermen de dingen te doen die bij een voorbereiding horen. Het volgende 'speelkwartier' is pas donderdag, als er een oefenpotje tegen Watford FC op het programma staat.

De foto's zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >