Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Check hier hoe Ajax met 5-2 van Anderlecht won!

Ajax won zaterdagmiddag achter gesloten deuren van RSC Anderlecht. Het was slechts een oefenpotje, maar er werd liefst zeven keer gescoord. Aan Ajaxzijde waren Dani de Wit, Kik Pierie, Victor Jensen en Klaas Jan Huntelaar verantwoordelijk voor de treffers. Check hier de highlights van de wedstrijd!

06 juli 2019 - 17:24

Na Quick’20 en Aalborg BK, was nu het Belgische Anderlecht de sparringpartner. Wat dat betreft wordt de weerstand steeds hoger voor de Ajacieden. De wedstrijd op De Toekomst was niet toegankelijk voor publiek, maar werd wel uitgezonden door Ziggo Sport.

We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd van het jaar andere dingen aan het doen bent en je de wedstrijd dus hebt gemist. Gelukkig stonden er camera’s langs de zijlijn paraat om de oefenpot op beeld vast te leggen. In de video hierboven zijn de opvallendste zaken uitgelicht en na een kleine acht minuten ben je zo weer bij!

Dani de Wit opende de score na een klein half uur en nog geen twee minuten later was de middenvelder wederom trefzeker. Na rust kopte Pierie zijn eerste treffer in dienst van Ajax binnen en ook Jensen en Huntelaar pikte hun doelpuntjes mee.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >