Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Vitesse-uit [VOL]

Ajax sluit het eredivisieseizoen op zondag 19 mei om 14.30 uur af op bezoek bij Vitesse. Er zijn duizend Ajacieden welkom in het uitvak van het Gelredome. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Arnhem.

04 mei 2024 - 10:00
Bussenvitaja800
Wie gaat er mee naar Arnhem? © De Brouwer

Onze bussen zijn volgeboekt!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Arnhem. 

Voor Vitesse-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

Let op: als je mee wil met een van onze bussen, dien je tijdens het kopen van je kaartje voor opstapplaats Amsterdam/SVA te kiezen en dus niet voor alternatief. 

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Onze bussen zijn volgeboekt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >