Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekijk in de samenvatting fraaie treffers van Ajax tegen Watford FC!

Ajax lijkt zich te kronen tot kampioen van de voorbereiding. Daar heb je natuurlijk helemaal niets aan, maar het is wel een fijne gedachte dat er aardig wordt gevoetbald in de voorbereiding. Soms zelfs wel heel aardig. Ook bij Ajax – Watford FC noteerden we onderweg naar 2-1-winst diverse lichtpuntjes.

19 juli 2019 - 10:37

Het zegt natuurlijk helemaal niets dat je vijf oefenduels op rij wint, maar het is in ieder geval goed voor het vertrouwen en dan te bedenken dat de selectie nog niet eens compleet is. Maar feit is ook dat iedereen straks op nul begint. Of het nu goed of slecht gaat. Maar goed, zien we dan wel weer.

De ploeg van Erik ten Hag maakte ook tegen Watford weer een heel aardige indruk, ook al zagen we achterin iets meer onzekere momentjes tijdens balbezit. Dit werd meer dan goedgemaakt door twee uitstekende doelpunten, waarvoor het alleen al loont om de samenvatting te checken.

Perr Schuurs doet er alles aan om zijn kans te grijpen, Sergino Dest laat zich uitstekend gelden en beschouw jij Razvan Marin al als aanwinst? De strijd tussen Kasper Dolberg en Klaas Jan Huntelaar om de spitspositie kan ook wel eens spannend worden.

Als je nog niet zo goed weet welke conclusies te trekken, kan de samenvatting van Ajax – Watford wellicht uitkomst bieden. De wedstrijd werd trouwens niet gespeeld in Bramberg am Wildkogel, maar een uurtje verderop in Saalfelden. Toch wilden we die eerste plaatsnaam nog even genoemd hebben.

Afijn, kijken jullie mee?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >